Du er landet på Plantesække.dk, det helt rigtige sted at finde plantekasse. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle plantekasse tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Palleramme natur – til højbede / plantekasser 80x120x20cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Haveglad.dk.

Her kan “Palleramme natur – til højbede / plantekasser 80x120x20cm” fås til 295,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pallerammer er perfekte til hurtigt og enkelt at lave et højbed.
Du placerer ganske enkelt pallerammen, hvor du ønsker dit bed og fylder højbedsmuld i rammen, så har du et højbed.En palleramme er 20 cm. høj.
Du kan opnå et højere højbed ved at sætte flere…

Se hos Haveglad.dk ❯❯

2: Lav plantekasse / plantestativ i industrielt look

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Lav plantekasse / plantestativ i industrielt look til kun 599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Plantekasserne giver ekstra atmosfære i dit opholdsrum. Plantekasserne har et industrielt og minimalistisk udtryk. Plantekasserne har en sort metalramme og en grå urtepotte.
Dette giver plantekassen et minimalistisk udseende, der gør den velegnet til et…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Høj plantekasse / plantestativ i industrielt look

Næste anbefaling er “Høj plantekasse / plantestativ i industrielt look”.

Dagens bedste tilbud på “Høj plantekasse / plantestativ i industrielt look” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Plantekasserne giver ekstra atmosfære i dit opholdsrum. Plantekasserne har et industrielt og minimalistisk udtryk og er et skønt blikfang i rummet. Plantekasserne har en sort metalramme og en grå urtepotte.
Dette giver plantekassen et minimalistisk udse…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Plantekasse lakeret 100 cm høj – SPECIAL TILBUD

  • Dagens pris: 2499,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 4999,-, nu kun 2499,-.
    Du sparer 2500 kr. / 50 %
  • Fundet hos Zinkbakken.dk

Sidste produkt på vores liste er Plantekasse lakeret 100 cm høj – SPECIAL TILBUD som vi har fundet til 2499,- hos Zinkbakken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Et helt særligt tilbud på 2 af disse elegante plantekasser i aluminium i mørk antracit, RAL kode 7021.
Højde på 100 cm, bredde på 50 cm og længde på 50 cm. Aluminium er et let materiale, så den er nem at flytte på. Plantekasserne leveres med små fødd…

Se hos Zinkbakken.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste plantekasse i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse plantekasse:

Dyreste Plantekasse på listen er Rund plantekasse – Atlas-200 cm fra Zinkbakken.dk med en pris på 19999.00. Billigste udvalgte Plantekasse er Gromedie til hydroponisk dyrkning – 1L, passer til vores hydroponiske plantekasser som du kan købe for 42.00 hos MrPerfect.dk. Forskellen på de to priser er 19957 kr.
Ovenstående Plantekasse data og priser er hentet fra 26 butikker (Haveglad.dk, Lammeuld.dk, Zinkbakken.dk, Bydahlliving.dk, Altanbutikken.dk, Packhouse.dk, Davidsenshop.dk, Gucca.dk, Fenomen, Proshop.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, MrPerfect.dk, Coop.dk, Havemøbelland, Havehandel.dk, Altanliv.dk, Bolig & Haven, FC Beton, Designhome.dk, Pejsen.com, Kabeltromlen.dk, Homeshop.dk, Hjemmets, Evermart.dk, Coolshop.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Plantekasse tilbud er opdateret i dag 26-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Plantekasse guides:

Fandt du ikke det rigtige Plantekasse blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Plantekasse: