Du er landet på Plantesække.dk, det helt rigtige sted at finde plantestativ. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle plantestativ tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hipt, stilfuldt og praktisk plantestativ, sort metal

  • Dagens pris: 899,- kr.
  • Fundet hos Lammeuld.dk
  • Farve: Sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lammeuld.dk.

Her kan “Hipt, stilfuldt og praktisk plantestativ, sort metal” fås til 899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hipt, stilfuldt og praktisk i ét produkt Et smuk pyramideformet stativ, som skaber masser af legende atmosfære, hvorend du placerer den.
Kunne du tænke dig at lave endnu et hjørne med smukke planter? Så er dette plantestativ lige det, du leder efter!…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Høj plantekasse / plantestativ i industrielt look

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Høj plantekasse / plantestativ i industrielt look til kun 599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Plantekasserne giver ekstra atmosfære i dit opholdsrum. Plantekasserne har et industrielt og minimalistisk udtryk og er et skønt blikfang i rummet. Plantekasserne har en sort metalramme og en grå urtepotte.
Dette giver plantekassen et minimalistisk udse…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Plantestativ med 3 platforme i industrielt look, sort metal

  • Dagens pris: 599,- kr.
  • Fundet hos Lammeuld.dk
  • Farve: Sort

Næste anbefaling er “Plantestativ med 3 platforme i industrielt look, sort metal”.

Dagens bedste tilbud på “Plantestativ med 3 platforme i industrielt look, sort metal” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pas på planteelskere! Har du en kedelig hvid væg, et ubrugt hjørne eller et andet sted, der godt kunne bruge lidt mere atmosfære? Denne pladebakke skaber med det samme en dejlig atmosfære i dit hjem. Plantekassen består af én helhed med tre platforme, h…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Lav plantekasse / plantestativ i industrielt look

Produkt nummer 4 på vores “plantestativ-liste” er Lav plantekasse / plantestativ i industrielt look som du lige nu kan købe for 599,- hos Lammeuld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Plantekasserne giver ekstra atmosfære i dit opholdsrum. Plantekasserne har et industrielt og minimalistisk udtryk. Plantekasserne har en sort metalramme og en grå urtepotte.
Dette giver plantekassen et minimalistisk udseende, der gør den velegnet til et…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

5: Nordal MERGE Plantestativ Teaktræ Sort – 55

Sidste produkt på vores liste er Nordal MERGE Plantestativ Teaktræ Sort – 55 som vi har fundet til 2090,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste plantestativ i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse plantestativ:

Dyreste Plantestativ på listen er Nordal MERGE Plantestativ Teaktræ Sort – 55 fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 2090.00. Billigste udvalgte Plantestativ er vidaXL plantestativ i 3 niveauer cedertræ 48 x 45 x 40 cm som du kan købe for 363.60 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 1726.4 kr.
Ovenstående Plantestativ data og priser er hentet fra 3 butikker (Lammeuld.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, Hjemmets). Alle Plantestativ tilbud er opdateret i dag 26-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Plantestativ guides:

Fandt du ikke det rigtige Plantestativ blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Plantestativ: